X

El fiscal en cap de les Balears demana al jutge que avanci l’interrogatori de Cerdà

Fiscalia ha presentat un escrit al jutge per acreditar que Cerdà ha col·laborat en la investigació del cas Cursach

10/08/2018

El fiscal en cap de les Balears demana al jutge que avanci l’interrogatori de Cerdà

El fiscal en cap de les Balears, Bartomeu Barceló, confirma que es va reunir amb Antoni Cerdà divendres passat, quan es va saber que l’excap de la Policia Judicial havia estat citat com a investigat.

Explica que després s’ha reunit amb al jutge Juan Manuel Sobrino per demanar-li que avanci l’interrogatori de Cerdà. Considera que, tenint en compte la pressió mediàtica del cas, seria convenient accelerar aquest tràmit. De moment, però, el magistrat manté la citació prevista per al dia 8 d’octubre.

Cerdà està investigat per presumpte suborn. Se sospita que podria haver rebut doblers dels clans de Son Banya. Ell reconeix haver tingut contactes amb el Ico, però assegura que es trobava amb ell perquè col·laborava amb la Fiscalia en una causa que investigava el jutjat número 12.

El fiscal en cap ha confirmat que, després de jubilar-se, Cerdà va parlar amb el fiscal Subirán per oferir la seva col·laboració en la investigació del cas Cursach. De fet, la Fiscalia ha aportat un escrit al jutge Sobrino en el qual ratifica que l’exinspector ha estat fent gestions per a ells. Sobre els presumptes suborns cobrats per Cerdà, Barceló diu que cal deixar actuar la justícia.

10/08/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris