X

Continuen les obres d’asfaltat al passeig de Mallorca

La circulació estarà restringida a la zona fins el dijous

13/08/2018

Continuen les obres d’asfaltat al passeig de Mallorca

L’asfaltat del Passeig Mallorca ha obligat a tallar l’accés al centre de Ciutat des del Passeig Marítim. S’ha restringit la circulació al Passeig Mallorca i a l’Avinguda de l’Argentina, a la zona entre el parc de la Feixina i el carrer Caro.

Es preveu que l’asfaltat afecti el trànsit en aquesta zona fins aquest dijous, fet que ha afectat negativament alguns usuaris. D’altres, però, no s’han vist tan perjudicats.

Les obres formen part de la campanya d’estiu de l’Ajuntament per millorar el paviment de Ciutat. Les actuacions previstes al Passeig Mallorca comprenen una superfície de 8.000 metres quadrats i tenen un pressupost de 80.000 euros.

L’asfaltat continuarà aquest dimarts fins a la seu de la Policia Nacional i la circulació s’anirà restringint al matí segons avancin les obres. Es proposa un itinerari alternatiu per arribar al centre pels carrers de Monsenyor Palmer i d’Espartero.

Aquesta setmana també s’asfaltaranels carrers de la Llibertat, Dragonera, del General Riera i la carretera de Valldemossa.

13/08/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris