X

Els cavallistes i aficionats del trot, en peu de guerra per les deficiències de l’Hipòdrom de Manacor

Banys romputs, portes rompudes i el bar tancat són els principals problemes dels aficionats

14/08/2018

Els cavallistes i aficionats del trot, en peu de guerra per les deficiències de l’Hipòdrom de Manacor

Fa unes setmanes que a l’Hipòdrom de Manacor es respira un cert malestar entre els cavallistes i els aficionats al trot als municipis de les rodalíes de la ciutat del Llevant. La problemàtica passa pel tancament del servei de bar o la mala situació en què es troben les instal·lacions. Instal·lacions que han quedat antigues i necessiten diferents reformes.

L’Ajuntament de Manacor, propietari de les instal·lacions, insisteix que la concessió de la gestió és de l’Institut Hípic de Mallorca, que depèn del Consell Insular, i és aquesta institució la que ha de fer les reformes pertinents. Per la seva part, el director de l’Institut Hípic de Mallorca, Jaume Ramis, assegura que fan feina per donar la concessió del bar de l’Hipòdrom de Manacor com més aviat millor. A més, reconeix, que necessita ajuda de l’Ajuntament per dur a terme les tasques de manteniment de les instal·lacions.

 

Però els que pateixen aquestes deficiències, cavallistes i aficionats, estan cansats de bones paraules i demanen que les paraules de les institucions es converteixin en fets. De fet, portes rompudes, banys romputs, pareds que necessiten una mà de pintura, a més del tancament del bar, són algunes de les deficiències que presenta la instal·lació.

Per la seva part, Ajuntament i Consell de Mallorca asseguren que fan feina l’un amb l’altra per pal·liar aquestes deficiències.

14/08/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris