X

Detenen un turista per una presumpta agressió sexual a Palma

Arrestades la propietària i vuit treballadores d'un prostíbul per estafar 12.000 euros

16/08/2018

Detenen un turista per una presumpta agressió sexual a Palma

La Policia Nacional ha detingut un turista alemany que hauria agredit sexualment una compatriota a un hotel de la Platja de Palma, la matinada del dimecres.

Segons el relat de la víctima, els dos joves estaven amb amics i en un moment determinat es quedaren tot sols. Encara que la dona en principi va accedir a tenir una relació afectuosa amb ell, finalment li va dir que s’aturés.

No obstant això, el jove l’hauria forçat fins a consumar l’agressió sexual. Els agents detingueren l’home al seu hotel a les 8.30 del dimecres i ha passat avui dijous a disposició judicial.

D’altra banda, la Policia Nacional ha detingut a la zona de s’Aigua Dolça, a Palma, la propietària i quatre treballadores d’un prostíbul presumptament per estafar els clients. Els haurien posat droga a la beguda i, quan estaven adormits, haurien carregat despeses a les targetes de crèdit.

Així, haurien obtingut més de 12.000 euros, 5.000 dels quals d’un sol client. Els agents les atribueixen els delictes d’estafa, falsedat documental, pertinença a organització criminal i relatiu a la prostitució.

Hi ha al manco vuit afectats, però n’hi podria haver més perquè moltes víctimes no han denunciat, alguns per no desvelar-ho a la família i altres perquè eren estrangers i no s’adonaven fins que tornaven al seu país. Les cinc detingudes passaren ahir a disposició judicial.

16/08/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris