X

La saturació també arriba a les platges de Son Bou i Sant Tomás

Els ajuntaments des Migjorn Gran i Alaior asseguren que necessiten un mínim de tres anys per solucionar el problema

23/08/2018

La saturació també arriba a les platges de Son Bou i Sant Tomás

Ara ja no són només les famoses platges de ponent, com cala Turqueta o cala Galdana. El problema amb els pàrquings s’ha traslladat fins a Sant Tomàs i Son Bou.

Les platges del sud de Menorca no tenen aparcaments suficients pel flux de gent que visita l’illa, sobretot durant el mes d’agost i quan bufa tramuntana. Els cotxes aparquen allà on poden i de vegades, fins i tot, enmig de la carretera. Les dificultats per estacionar causen un col·lapse que obliga alguns a marxar cap a una altra platja.

Això és el que demanen els usuaris, i els ajuntaments des Migjorn Gran i Alaior en són conscients, però diuen que no hi ha una solució immediata. En el cas d’aquest aparcament, el de Son Bou, els terrenys annexos són inundables i a Sant Tomàs s’hauria de fer una requalificació dels terrenys per fer-hi noves zones d’aparcaments, que a més no serien a prop de la platja. Asseguren que es necessitarien un mínim de tres anys per solucionar el problema.

A més de la manca d’espai, els banyistes també es queixen de les condicions dels aparcaments, que són plens de clots i bonys, i demanen que es faci una millor distribució de l’espai per ordenar les places i dibuixar els carrils de circulació.

23/08/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris