X

L’Atlètic Balears presenta la penúltima cara nova i Manix rebaixa l’eufòria

Yelko Pino reforça el mig del camp balearico, que pot rebre un altre fitxatge abans del tancament del mercat

24/08/2018

L’Atlètic Balears presenta la penúltima cara nova i Manix rebaixa l’eufòria

Pino té 21 anys i prové del Lugo. La temporada passada va ser convulsa, amb una estada polèmica a la Cultural Leonesa, d’on va ser acomiadat, i també a la Ponferradina. Ara, aquest mitja-punta, que també pot jugar a banda, vol estabilitzar la seva carrera, i alhora, contribuir als èxits balearicos.

Pino està pendent de rebre la documentació per poder entrar dins la convocatòria pel debut de l’equip a la lliga, aquest dissabte contra el Castelló. El partit es jugarà a l’estadi de Castalia i el podreu seguir en directe per IB3 Televisió a partir de les vuit del vespre.

El tècnic Manix Mandiola no vol repetir errades del passat i aposta per un discurs prudent. Serà la competició la que dictamini l’espai on lluitarà el seu equip.

El capítol de sortides es dona per tancat i el club negocia l’arribada d’un futbolista de banda esquerra. Llevat del lesionat Adri i pendents de l’arribada a temps del trànsfer de Yelko, tothom estarà disponible per la dura prova del Castelló, acabat d’ascendir, però que pot enganar.

No serà cap joc de nins, però sí, la primera passa per aferrar-se al somni del playoff.

24/08/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris