X

L’edat no perdona ni a Rafel Nadal

El manacorí, que jugarà el US Open sense haver participat a Cincinnati, redueix el calendari per economitzar esforços als seus 32 anys

24/08/2018

L’edat no perdona ni a Rafel Nadal

Descansat i amb una preparacio atípica, Rafel Nadal cercarà el seu quart títol a l’US Open. Tot i ser número 1 del món i campió vigent del torneig, el manacorí no vol parlar de favorits.

El mallorquí debutarà contra un vell conegut: David Ferrer, que, amb 36 anys i rumors de retirada, podria disputar el darrer Grand Slam de la seva carrera.

Si supera Ferrer, Nadal, a priori, tendria via lliure fins als quarts de final, on es podria creuar amb Dominic Thiem o Kevin Anderson, a qui va vèncer a la final de l’any passat. A semis, si es compleixen els pronòstics, el rival seria Juan Martín del Potro. I només a una hipotètica final, el manacorí es veuria les cares amb Roger Federer o Novack Djokovic, que jugarien entre ells als quarts de final.

L’altre balear que disputa l’US Open és Jaume Munar. El de Santanyí debutarà contra un altre espanyol: Guillermo García López.

 

24/08/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris