X

Veinats de Son Servera protesten a la platja des Rajolí per un projecte de possible ampliació al Moll

L'Associació d'Usuaris del Moll asseguren que no és una ampliació sinó que han presentat un projecte de reforma a Demarcació de Costes però no n'ha rebut resposta

26/08/2018

Veinats de Son Servera protesten a la platja des Rajolí per un projecte de possible ampliació al Moll

150 veïnats de Son Servera s’han concentrat a la Platja des Rajolí per manifestar el desacord amb la possible ampliació del moll de Costa dels Pins. Els participants han nedat des de la platja fins al moll. Han assegurat que l’Associació d’usuaris del moll va presentar a demarcació de Costes el projecte d’ampliació el maig de 2017.

Des de l’Associació d’Usuaris del Port confirmen que han presentat projecte a Demarcació de Costes, però no han rebut cap resposta. Asseguren que no es tracta d’una amplicació, sinó de reforma per reforçar l’escullera amb formigó per evitar despreniments de pedres i la instal·lació de 2 columnes per instal·lar un nou pantalà.

En un comunicat, delegació de Govern afirma que no tramita cap engrandiment a la zona, però els veïnats volen avançar-se als esdeveniments perquè entenen que les obres serien un perjudici enorme per aquest emblemàtic lloc de la costa serverina.

26/08/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris