X

L’Atlètic Balears sobreviu a Castàlia i anuncia fitxatge

Empat a un contra el Castelló amb gol de Canario i arribada confirmada de l'extrem britànic de 19 anys Samuel Shashoua

26/08/2018

L’Atlètic Balears sobreviu a Castàlia i anuncia fitxatge

Amb una equipació no apta per a supersticiosos i amb 13.000 veus en contra es va presentar en aquesta lliga l’Atlètic Balears. Però ni ambient ni infortunis pogueren aturar un equip que va sortir amb personalitat a Castàlia.

La resposta dels orelluts es va sentir tot d’una. Al minut 25, Juanjo guanya l’esquena a la defensa i supera per alt Carl, però la pilota surt fora per poc.
Passada la mitja hora, centrada des de l’esquerra i rematada poc ortodoxa però efectiva de Juanma. Una jugada fotocopiada no es converteix en el segon gràcies al travesser.

El segon assalt comença de la millor manera, amb Canario com inici i final de la diana. Fullana continua l’acció, combinació acadèmica amb Kike i Canario defineix a la perfecció.

Els millors minuts balearicos els va interrompre una topada entre Regalón i Rovirola, que va aturar el partit més de 5 minuts. El futbolista castellonenc se’n va dur la pitjor part però tot quedà en ensurt. Un fora de joc mal calculat va poder esvair el punt, però per sort dels de Manix, el VAR encara no arriba a segona B. Ara, com diu el clàssic, toca fer bo l’empat amb un triomf casolà, diumenge contra l’Alcoyano.

Veurem si per la segona jornada ja pot debutar la darrera incorporació de l’Atlètic Balears, que s’ha fet oficial aquest dissabte. És Samuel Shashoua, migcampista de 19 anys cedit per un any del Tottenham de la Premier League. Pot jugar per les dues bandes i és internacional per Anglaterra a les categories inferiors. Shashoua és el vuitè fitxatge del conjunt balearico i es posarà dimecres a les ordres de Manix Mandiola.

26/08/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris