X

El corredor de borsa xilè ‘El Canalla’ obre un hotel d’interior a Ciutadella

Vas ser condemnat a pagar tres milions d'euros per participar del major escàndol borsari del país sud-americà

27/08/2018

El corredor de borsa xilè ‘El Canalla’ obre un hotel d’interior a Ciutadella

Foto: La tercera

Un corredor de borsa xilè, condemnat a pagar tres milions de dòlars en el cas Cascada, aterra a Menorca. Es tracta de Cristián Araya, conegut com ‘El Canalla’. Es un dels protagonistes del major escàndol borsari del país sud-americà, que va acabar amb multes milionàries entre els encausats i, de fet, ha provocat una reforma de la regulació del funcionament de la borsa.

Ha invertit en un hotel boutique al casc antic de Ciutadella. Ubicat al carrer Sant Cristòfol, l’establiment turístic compta amb vuit habitacions dobles i ja compta amb la pertinent llicència municipal, segons ha confirmat l’Ajuntament. Segons publiquen mitjans xilens, ha arribat a un acord amb Can Faustino per a la gestió de les instal·lacions. No obstant, des de la direcció de l’establiment neguen l’existència de cap acord de gestió.

Els mitjans xilens asseguren també que disposa de dos embarcacions a demanda dels clients.

Araya va constituir el 2016 l’empresa Inversiones Araya Sociedad Limitada, que es dedica a l’explotació de tota mena d’establiments relacionats amb el turisme, l’allotjament i la restauració.

27/08/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris