X

L’empresari asturià Víctor Madera critica la complexitat de la legislació balear

El president dels hospitals Quirón és propietari de més de l'1,5% de la superfície total de Menorca

29/08/2018

L’empresari asturià Víctor Madera critica la complexitat de la legislació balear

L’empresari de la sanitat privada Víctor Madera figurava, a finals de l’any passat, entre els 50 espanyols més rics de la llista Forbes. En menys de dos anys ha comprat fins a sis finques a Menorca, i diu que el seu “pla d’inversions és purament emocional”. Ahir clausurà les Tertúlies d’Estiu a es Mercadal, i criticà la complexitat de la normativa territorial a les Illes.

Madera en poc temps s’ha convertit en propietari de més de l’1,5% de la superfície total de Menorca, amb la compra de finques emblemàtiques com Santa Anna, al sud de Ciutadella, o l’Illa d’en Colom. El president dels hospitals Quirón es referí a la lentitud dels tràmits burocràtics i a la complexitat normativa amb què ha topat a l’hora de tramitar la conversió dels llocs de Santa Anna i Tirant Vell en agroturismes.

Sobre la compra del 42% de la propietat del palau Squella, a Ciutadella, Madera explicà que la seva prioritat és la restauració de l’immoble. La restauració és tot just també l’objectiu de la seva darrera adquisició a les Illes: el palau de Ca n’Olesa, a Palma.

Madera, que posseeix també a Menorca les finques de Son Rubí i Binidelfà, no tanca la porta a noves adquisicions a l’illa si es posen a tir. Sempre, això sí, amb l’objectiu de restaurar les propietats i valorar-les.

29/08/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris