X

Una trentena de persones reclama prohibir les calesses a Palma

La manifestació es convocà ahir de forma urgent després de l'accident que hi hagué a la carretera de Manacor

30/08/2018

Una trentena de persones reclama prohibir les calesses a Palma

Concentració a Palma contra les galeres, després de l’accident registrat al carrer de Manacor de Palma. A les portes de l’Ajuntament, una trentena de persones ha reclamat a aquesta institució que prohibeixi la circulació de galeres, pel perill que suposen tant per als ciutadans com per als animals. En aquest sentit, demanen a Cort que recuperi la idea de substituir-les per galeres elèctriques.

La concentració es va convocar ahir de manera urgent, poc després de registrar-se un nou accident amb una calessa, al transitat carrer de Manacor de Palma. Segons la Policia Local, la calessa va bolcar després de xocar contra un vehicle. El cavall es va desenganxar del carro i sortí desbocat.

L’animal va recórrer més d’un quilòmetre i va danyar vuit cotxes. No aconseguiren aturar-lo fins a la rotonda de Can Blau. El conductor de la calessa va ser traslladat a l’hospital per ferides a una cama. La policia ha obert una investigació per esclarir què ha passat i si l’animal ha patit algun tipus de maltractament.

30/08/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris