X

Una derrota mala de creure

L'Eivissa perd 0-1 contra l'Atlético Sanluqueño en el debut a casa. L'equip pitiús ha desaprofitat nombroses ocasions de gol

02/09/2018

Una derrota mala de creure

La Unió Esportiva Eivissa ha caigut de manera dolorosa en la seva estrena com a local aquesta temporada… Els blaus no han pogut aprofitar l’empenta moral del triomf a Sevilla i han vist com l’Atlético Sanluqueño s’enduia tres punts sense gairebé arribar a porteria, i tot i jugar amb 10 gairebé mig partit.

El primer temps ha estat avorridot, però la cosa s’ha animat a la represa. José ha vist la segona groga només començar el segon temps, i Candelas ha estat a punt de marcar en la falta posterior. Amb superioritat, l’Eivissa ha posat setge a l’àrea rival, però el porter Diego s’ha exhibit aturant tot el que li arribava. I ves per on, al minut 70, en l’única errada defensiva local, Dani del Moral ha rematat una falta picada de molt lluny i ha superat Àlex per dalt.

Tocava remuntar, però ha estat impossible. La UD ho ha intentat tot. Rodado, Cristian Herrera i Gonzalo les han tengudes, però la pilota no ha volgut entrar. Els blaus ho han fet tot, però els ha faltat gol. Potser això s’arreglarà amb Marco Borriello.

02/09/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris