X

L’associació d’usuaris del tren reclama més connexions i freqüències nocturnes

03/09/2018

L’associació d’usuaris del tren reclama més connexions i freqüències nocturnes

L’associació d’usuaris del tren considera que encara queda molt per fer en qüestions de millora de transport públic. Això en resposta a les dades fetes públiques pel Govern que mostren un increment d’usuaris del tren, metro i bus.

Un increment que es tradueix en 1.800.000 usuaris més que fa tres anys, mirant dades de gener i juliol. La presidenta de l’associació d’usuaris del tren, Teresa Sastre, critica que per arribar en aquestes conclusions només s’han tengut en compte dues variables: les freqüències i la qualitat. N’hi ha moltes més, com la saturació de les carreteres, els elevats preus dels aparcaments i l’augment de la població immigrant que fa servir el transport públic. Sastre reclama un augment de connexions i que es reprenguin les freqüències nocturnes.

La previsió és que les xifres d’usuaris continuïn a l’alça segons explica el conseller de Territori i Mobilitat, Marc Pons. El conseller també s’ha referit al nou conveni ferroviari que estan preparant l’executiu balear i el central. Pons diu que el metro a Son Espases i al Parc Bit ja estan damunt la taula i que hi haurà també altres projectes. El tren de Llevant, recorda, és un dels projectes troncals del Pla de Mobilitat que ara estudia el Govern central.

03/09/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris