X

El PSIB proposa als ajuntaments que impulsin ajudes al lloguer per a joves

Els partits polítics preparen el nou curs amb la mirada posada ja en les properes eleccions

03/09/2018

El PSIB proposa als ajuntaments que impulsin ajudes al lloguer per a joves

Els partits polítics també preparen el nou curs amb la mirada posada ja en les properes eleccions.

El PSIB proposarà aquest dimarts a tots els municipis de Balears que segueixin línies d’ajuda similars a les que ja apliquen l’ajuntament de Palma i de Calvià. Ajudes per a menors de 35 anys que compleixin certs requisits.

El PP ha anunciat que registrarà una proposició de llei per rebaixar els impostos 195 milions d’euros. Diuen que millor que tenguin aquests doblers els ciutadans que el Govern balear. El PSIB alerta que propostes com aquesta sempre van associades a més retallades.

Per MÉS, el que és urgent és complir els compromisos del seu programa. En destaquen la Llei agrària, la normativa de residus, la del canvi climàtic i la de consultes. L’objectiu és evitar que Ciutadans i PP arribin al Govern.

Podem negocia amb el Govern balear una pujada dràstica dels fons per a l’educació de 0 a 3 anys.

Ciutadans diu que el Govern d’Armengol ja no té recorregut. Que fa promeses electoralistes, però no es fa càrrec dels problemes principals, com les mancances en depuradores i en el sistema hidràulic en general.

PP i Ciutadans també demanen la dimissió del president del Parlament, Baltasar Picornell,per haver participat en actes en contra de l’empresonament de polítics catalans independentistes.

03/09/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris