X

Sant Rafel: 10 bars i restaurants en només 400 metres

Alguns opinen que, si hi ha tants restaurants, és perquè hi ha demanda. D'altres creuen que Sant Rafel s'està massificant

04/09/2018

Sant Rafel: 10 bars i restaurants en només 400 metres

El nucli urbà de Sant Rafel, al centre d’Eivissa, és un dels més petits de l’illa i té 12 restaurants repartits en només dos carrers.

El carrer principal de Sant Rafel té només 400 metres hi ha 10 restaurants. Aviat n’hi haurà un altre, ja que s’estan duent a terme obres de reforma on fa poc hi havia una sucursal bancària. Entre aquests establiments n’hi ha alguns que han obert en els darrers anys, però n’hi ha d’altres que formen part de la història del poble. Un dels més antics és Es Cruce, un negoci que es va obrir fa més de 40 anys. Aquí opinen que, si hi ha tants restaurants, és perquè hi ha demanda. D’altres creuen que Sant Rafel s’està massificant.

Entre els clients d’aquests restaurants també n’hi ha alguns que es queixen dels problemes per aparcar, però d’altres diuen que sempre es pot estacionar al solar que hi ha als afores del poble.

Quatre dels 12 restaurants de Sant Rafel només obren per al sopar. Un és Can Mussonet, que ha estat el darrer a obrir, tot i que ho ha fet en una casa pagesa del 1916 que han estat rehabilitant durant 3 anys. Assegura que aquí els restaurants es complementen i no els veu com a competidors.

Un altre que obre només a la nit és Clodenis, un restaurant amb piscina adreçat a persones d’alt poder adquisitiu.

04/09/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris