X

Confusió entre els comerciants de Sant Antoni per la reducció d’altura dels penjadors de roba

Es queixen que els obliguen a fer canvis a finals d'estiu en una temporada dolenta: alguns han venut un 30 per cent menys que l'any passat

04/09/2018

Confusió entre els comerciants de Sant Antoni per la reducció d’altura dels penjadors de roba

A Sant Antoni de Portmany hi ha una ordenança que regula l’altura a la qual han d’estar els penjadors de roba i els expositors però, entre els comerciants hi ha molta confusió. Es queixen, a més, que els obliguen a fer canvis a finals d’estiu en una temporada dolenta. Alguns han venut un 30 per cent menys que l’any passat.

En un mateix carrer de Sant Antoni podem trobar penjadors de roba i expositors que estan a diferents altures. Alguns comerciants asseguren que un agent de Policia Local els va informar que no havien de passar d’un metre 40 centímetres. Repassant l’ordenança han pogut comprovar que aquesta altura només s’ha de complir en els penjadors. Asseguren que aquest canvi els perjudica les vendes i fa malbé la mercaderia. Per contra, hi ha alguns comerciants que estan d’acord amb disminuir l’altura dels penjadors. Alguns d’aquests comerciants critiquen que els exigeixen aquests canvis a final de temporada i més en aquesta, en què asseguren que les vendes han baixat devers un 30% respecte del 2017. Creuen que algunes de les causes d’aquest descens són: els elevats preus de l’illa, el Brexit que ha afectat el turisme britànic o la pujada d’altres destinacions competidores.

04/09/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris