X

Els familiars de víctimes d’atropellaments demanen l’enduriment de les penes

Les estadístiques de la Direcció General de Trànsit sumen 4 morts durant els mesos de juliol i agost les vies interurbanes de Balears

04/09/2018

Els familiars de víctimes d’atropellaments demanen l’enduriment de les penes

La família de Vanessa Patricio Escandell, atropellada mortalment al gener de 2017 a Sant Jordi, continua lluitant perquè es canviï el Codi Penal. Fa mesos que recullen signatures per tota l’illa per demanar que s’endureixin les penes per atropellaments i fugides, i per la conducció sota els efectes de l’alcohol i les drogues.

Volen sumar 500 mil signatures per presentar una iniciativa legislativa popular el pròxim 18 de setembre al Congrés dels Diputats. Una iniciativa que té el suport dels pares de Dani Viñals, ciclista, també mort en un atropellament l’abril de 2017, i de Paula Fornés, envestida a Mallorca. Amb qui volen constituir una associació d’àmbit balear per a tenir més força.

Les estadístiques de la Direcció General de Trànsit sumen 4 morts durant els mesos de juliol i agost les vies interurbanes de Balears, 7 menys que ara fa un any. A la resta d’Espanya es comptabilitzen 259 víctimes, 34 més que en 2017.

04/09/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris