X

Un metge del Mateu Orfila investigat per gravar companyes mentre es canviaven als vestidors

05/09/2018

Un metge del Mateu Orfila investigat per gravar companyes mentre es canviaven als vestidors

La Policia Nacional va detenir el 27 d’agost un metge de l’hospital Mateu Orfila per un presumpte delicte contra la intimitat i l’honor. El metge hauria instal·lat presumptament un telèfon mòbil en els vestidors del centre, i hauria gravat companyes seves mentre es canviaven de roba per exercir la seva feina.

Segons han confirmat a IB3 fonts policials, va ser, precisament, una infermera qui va descobrir que estava essent gravada amb un telèfon mòbil. La policia ha intervingut, a més, els discos durs del domicili del metge, per si continguessin més material amb gravacions.

Just en el moment en què es van conèixer els fets, des de l’Àrea de Salut de Menorca es va interposar la denúncia corresponent davant la comissaria de policia de Maó. A la vegada, l’Ib-Salut ha obert un expedient intern al metge, que ha estat suspès provisionalment de les seves funcions.

Segons ha informat la Conselleria de Salut, en un comunicat, el fet s’ha posat en coneixement de l’advocacia de la Comunitat Autònoma, que es personarà davant la Justícia. El metge es troba en aquests moments en llibertat provisional mentre s’investiguen els fets.

05/09/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris