X

Els informadors ambientals de Montuïri expliquen, porta a porta, com s’ha de reciclar

Montuïri rebrà nou mil euros d'ajudes del Govern Balear

06/09/2018

Els informadors ambientals de Montuïri expliquen, porta a porta, com s’ha de reciclar

L’ajuntament de Montuïri està a punt de complir amb la normativa europea de recollida de residus. Arriba quasi al 50%…  Aquesta és una de les raons per les quals avui s’ha presentat una campanya per conscienciar i recordar als ciutadans com han de reciclar.

Ho fan amb l’ajuda de dos informadors ambientals, en Toni i na Rosa, que durant les durant les pròximes setmanes recorreran els carrers de Montuïri per informar sobre el procés de recollida selectiva de residus del poble. Un procés que es fa porta a porta i del qual, de vegades, és difícil recordar-se’n. El batle de Montuïri, Joan Verger, assegura que és molt important concienciar als ciutadans per poder seguir reciclant.

La gent del poble, però, té interioritzat el reciclatge. I és que la Mancomunitat del Pla de Mallorca, a la qual pertany Montuïri, té pràcticament un 55% de recollida selectiva. Fa 10 anys que el poble efectua la recollida porta a porta i per al Govern, és un dels exemples de bones pràctiques. És a més un dels municipis que s’han adherit a la campanya d’educació ambiental del Govern i rebrà 9 mil euros d’ajudes. La idea final de l’Ajuntament és que qui recicli més, haurà de pagar menys al rebut de fems.

06/09/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris