Dos minuts condemnen l’Atlètic Balears a Ejea

Primera derrota de la temporada després de dominar marcador i joc però sense encert davant porteria

09/09/2018

Els 11 de Manix s’han presentat al camp amb un objectiu clar: menjar-se l’Ejea. I al primer quart d’hora ho han fet. Ja als 30 segons, s’ha registrat el primer avís de Canario, espectacular al primer tram del matx. La passada de la mort no troba ningú. Des de l’altre costat, Expósito ha cercat el cap de Marcos, però la rematada ha sortit desviada. El pollençí sí que ha ajustat el punt de mira a la següent acció. Col·labora el porter Loscos per encetar el marcador. El monòleg balearico era clar. Rubén també ha tengut aprop el 0 a 2. I just al minut 30, ha arribat la immolació. Primer el refús d’una falta que caça Lacruz iguala el partit i la falta de contundència de Rubén ajuda Ramón, que afusella Carl.

L’entrada de Nuha per Vega ha estat el moviment ofensiu per iniciar el segon acte, que ha començat amb un ensurt de Garde en un contraatac neutralitzat per Carl. A partir d’aquí, el Balears ha estat novament dominador. Les ocasions s’han succeït sense pausa: Kike s’ha estavellat contra la xarxa. Nuha ha mirat de sorprende des d’enfora, a l’igual que Fullana. Samuel Sashoua s’ha sumat a una causa que finalment ha estat perduda. Arriba la primera derrota i i el primer gran avís. Tot i ser superior, les errades són mortals.