X

La pluja no evita que milers de persones gaudeixin de la Fira d’Artà

09/09/2018

La pluja no evita que milers de persones gaudeixin de la Fira d’Artà

Artà ha pogut celebrat avui un dels dies més esperats per tots els veïnats d’aquest poble del Llevant de Mallorca: La Fira. Amb més de 50 anys de vida, la cita ha conjugat la tradició ramadera i artesana amb algunes activitats més recents, però que han tengut un gran èxit.

Una gernació ha poblat avui dematí els carrers d’Artà per gaudir d’un ampli ventall d’atraccions. Basta pegar un cop d’ull a les graderies de na Batlessa per comprovar l’èxit de convocatòria de l’Agility

Sense dubte, la presència d’animals sempre és un dels grans reclams històrics de la Fira artanenca, amb l’exhibició de races d’arreu de les Balears. L’artesania local també ha tengut el seu racó. Fins i tot s’ha fet ben visible una altra manera de fer poble: com votar als pressupostos participatius. La Fira anava de categoria…fins que els niguls negres s’han transformat en quatre gotes.

Just quan la massa enfilava cap a taula per dinar, s’ha desfermat una ruixada que ha empapat tothom. La gent partia però, això sí, n’hi ha que ja havien firat.

Els actes de celebració continuaran aquesta setmana amb proves esportistes, exposicions i actes culturals.

 

09/09/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris