Victòries de Formentera i Constància

Els pitiusos estrenen el caseller de victòries a costa de l'Alcúdia, mentres que la polèmica ha protagonitzat el duel entre Mercadal i Constància

09/09/2018

A tercera divisió, el Formentera ha hagut d’esperar a la quarta jornada de lliga per aconseguir la primera victòria de la temporada. El conjunt d’Iván Gómez s’ha imposat per 2 a 0 a un Alcúdia que ha quedat amb deu homes quan faltaven sis minuts per l’expulsió de Juanjo. Víctor Ruiz, al minut 62, i Manu Torres, al temps afegit, s’han convertit en el malson del porter Sergio Sanz. Aquesta ha estat, per cert, la primera derrota del curs per l’Alcúdia de Pep Barceló.

I as Mercadal, final amb polèmica pel cantó local, que s’ha avançat amb aquest llançament de falta d’Elliot. A continuació, l’àrbitre ha anul·lat el 2-0 a Luis i el Constància s’ha crescut. Borja ha igualat abans del descans. I a la tornada l’equip d’Inca ha posat la directa. Pep Lluís ha aprofitat la indecisió de la defensa per donar la volta al marcador. En la recta final, l’entrenador local Tóbal Tudurí ha estat expulsat després de reclamar dos penals i Carles Cortés, a la contra, ha marcat l’1 a 3 definitiu.