Victòria del Collerense i derrota del Mallorca Toppfootball

També ha perdut el Son Sardina per 3-0 a Igualada en aquesta primera jornada de lliga

09/09/2018

El dia ha començat al camp del Coll d’en Rabassa amb un homenatge a Cata Coll. La mallorquina tornava a casa després del seu subcampionat al mundial sub’20. La festa ha continuat amb el primer gol. Era el minut 3. Ruth aprofita una errada de la portera de l’Espanyol per inaugurar el marcador. La reacció del conjunt perico ha arribat poc després, gràcies a una jugada a pilota aturada. Ràpidament, el Collerense s’ha posat les piles i Rocio ha marcat el segon. L’exhibició de les mallorquines i, en especial de Gabi, ha continuat. La jugadora del Collerense ha marcat el 3 a 1 poc abans del descans… i, a la segona part, ha seguit el seu recital. Just començar, ella mateixa feia el 4 a 1…. i el partit entrava en bogeria. Només tres minuts després, l’Espanyol escurçava distàncies gràcies a aquest golàs. Era el 4 a 2. Tampoc aquí no ha afluixat el Collerense, que tenia pressa per tancar el partit. Gabi tornava a aparèixer per apuntar-se un hattrick. A pocs minuts per al final, Tania Sánchez ha posat la cirereta amb el definitiu 6 a 2.

Les coses no li han anat tan bé al Mallorca Toppfotball el dia del seu debut a segona divisió. Derrota, per la mínima, davant el Saragossa. Sara del Estal ha marcat el primer i únic gol del partit,