X

El PP de Menorca emprendrà accions legals per impedir l’esbucament de les rotondes de Rafal Rubí i l’Argentina

Assegurà que acudirà a la justícia per evitar solucions a nivell com proposa l'actual equip de Govern

10/09/2018

El PP de Menorca emprendrà accions legals per impedir l’esbucament de les rotondes de Rafal Rubí i l’Argentina

El PP de Menorca anuncia que emprendrà accions legals per impedir que la carretera general quedi amb rotondes a nivell, en lloc de a doble nivell com està projectat actualment. La presidenta dels populars, Misericòrdia Sugranyes, defensa que la proposta de l’actual equip de Govern no garanteix la seguretat d’una via per la qual transiten cada dia entre 14.000 i 17.000 vehicles. Critica que s’hagin demanat informes per avalar una decisió que ja està presa a principi de mandat, que és la voluntat de l’actual Govern del Consell d’esbucar les estructures a mig construir de Rafal Rubí i l’Argentina.

La líder del PP considera que la majoria de ciutadans no son partidaris de solucions a nivell. De fet, sosté que siguin els electors els que a les eleccions del maig escullin quina és la seva preferència. Sugranyes assegura que faran tot el possible per impedir que es modifiqui l’actual projecte de carretera i per això considera que cal demanar mesures cautelars per aturar les obres.

Sugranyes qualifica de ‘disbarat’ que el que està fent Susana Mora i adverteix que serà una nova herència per als futurs governs de l’illa. Ho compara amb altres projectes com la variant de Ferreries, la Presó o la central tèrmica de Maó.

Traslladaran aquesta qüestió en el ple de la setmana que ve, quan s’ha d’aprovar la proposta per esbucar l’estructura de Rafal Rubí. Sobre l’Argentina, el PP sosté que la seva inundabilitat és una excusa ja que amb les pluges d’aquest hivern no s’ha detectat cap afectació.

10/09/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris