X

Albert Rivera afirma que la Diada s’ha convertit en una ‘jornada d’odi i atac a Espanya’

García Albiol ha acusat Quim Torra de ser un perill per a la convivència i ha demanat a Pedro Sánchez que apliqui mesures per tornar la normalitat Constitucional

11/09/2018

Albert Rivera afirma que la Diada s’ha convertit en una ‘jornada d’odi i atac a Espanya’

Ciutadans, ambAlbert Rivera i Inés Arrimadas al capdavant, ha mostrat aquest matí el seu rebuig a les celebracions institucionals de la Diada en un acte paral·lel a l’ofrena al monument de Rafael Casanova. El lema era: “L’amor és més fort que l’odi”, i hi han participat diputats al Parlament i regidors a l’Ajuntament de la capital catalana.

Abans d’aquest acte, Rivera ha afirmat en un tuit que”els nacionalistes han segrestat” l’11-Sper convertir-lo en una”jornada d’odi a Espanya”.

En l’acte del matí, el president de la formació taronja ha carregat contra l’actuació de Pedro Sánchez en relació amb Catalunya. Rivera ha advertit Sánchez queTorra “no és un aliat sinó un rival polític”, i que no el busqui com a soci. “Els aliats som els que, des de la discrepància política, compartim valors democràtics”, ha assegurat el líder de Cs.

El Partit Popular de Catalunya tampoc ha assistit a l’ofrena al monument de Rafael Casanova. El president de la formació a Catalunya ha acusat Quim Torra de ser un perill per a la convivència i ha demanat a Pedro Sánchez que apliqui mesures per tornar la normalitat Constitucional a Catalunya.

11/09/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris