X

Finalitza la prohibició per arribar amb cotxe fins al far de Formentor

S'han tornat a formar coes i embossos per accedir-hi

14/09/2018

Finalitza la prohibició per arribar amb cotxe fins al far de Formentor

Les restriccions per arribar en cotxe fins al far de Formentor s’han deixat d’aplicar aquest mes de setembre. I s’han tornat a formar coes i embossos per accedir al far. L’aparcament ha tornat a quedar col·lapsat i els conductors han tingut greus dificultats per deixar el cotxe o, simplement, per girar i tornar cap al Port de Pollença.

A l’accés cap a la platja de Formentor, el trànsit semblava fluid, però les aglomeracions de cotxes es començaven a notar quan s’arribava cap al far. Una vegada a dalt de tot, la imatge era la mateixa a cada costat: cotxes fent maniobres per tornar enrere davant la insuficiència dels aparcaments que estaven ben plens.

De fet, les places d’aparcament no estaven buides ni un moment. Així com sortia un cotxe, n’aparcava un altre. Una situació que no es repetia des del mes de maig.

De fet, durant els mesos de juliol i agost, 34.000 persones han utilitzat el bus llançadora per arribar al far de Formentor i el trànsit s’ha reduït en un 78%. Si diàriament, en el mes de maig, passaren per aquesta via quasi 5.000 cotxes, durant el mes d’agost la xifra ha estat entorn dels mil.

14/09/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris