Moreno dona el punt per bo

El Mallorca empata a 1 a Elx amb gol d'Abdón, que ha acabat expulsat

16/09/2018

Vicente Moreno ha deixat Carlos Castro a la banqueta i ha tret d’inici Aridai. Avui, l’Elx ha estat qui més perill ha creat…ja al minut 3 ho ha provat Borja Martínez. Aridai ha estat el primer a amenaçar la porteria de Jose Juan amb aquesta canonada. En el darrer quart d’hora del primer temps, el partit s’ha animat. Manolo Reina evita el gol de Sory Kaba i just després el xut de Dani Rodríguez surt fora per poc. A l’avís dels vermells l’ha seguit el gol. Minut 37, el Mallorca combina bé, Lago Junior arriba a la línia de fons i la seva centrada la converteix en gol Abdon. Segona diana de l’artanenc a la Lliga. Lluny de quedar tocat pel cop, l’Elx ha estat a punt d’empatar sobretot en aquesta acció. Sory Kaba remata al pal i Fran Gamez salva l’1 a 1 damunt la línia de gol. Reina ha aturat el xut de Borja Martínez. El Mallorca demanava a crits el descans. L’inici del segon temps, però, ha estat una continuació del primer i al minut 52 l’Elx ha empatat. Contraatac dels alacantins, assistència de Nino i Sory Kaba, tot sol, no perdona.
Vicente Moreno ha mogut fitxa amb un doble canvi, han entrat Carlos Castro i ferran giner, que ha debutat a la lliga. Al mallorca li ha costat crear perill i les coses s’han complicat més quan al minut 79 Abdon ha vist la segona groga i ha estat expulsat…tot i això al 86 ha estat a punt de fer el segon i ja al temps afegit l’elx ha reclamat penal de Xisco Campos. El Mallorca ha suat fins al darrer segon per gratar aquest punt i ja en suma 13 de 15 possibles.