X

10.000 creueristes copen el centre de Palma

Per molts negocis les seves compres suposen aquests mesos prop del 40 per cent de les vendes

17/09/2018

10.000 creueristes copen el centre de Palma

Aglomeracions per veure la Seu, tant per dins com per fora… visitar l’Ajuntament i, fins i tot, per agafar un taxi. El centre de Palma s’ha convertit avui en un formiguer. Tres creuers han amarrat al Port. Un d’ells, el Symphony of the Seas, el més gran del món. En total, prop de deu mil turistes que han copat places, carrers i negocis.

En una temporada que, per a molts, no ha arribat a ser com s’esperava, la visita dels creueristes suposa, ens expliquen restauradors i comerciants, un alè i una empenta per tancar setembre i octubre amb millor caixa. La llàstima, diuen, és que no gastin el mateix que fa uns anys…

La pluja del capvespre ha fet afluixar el trull, sobretot a les terrasses. Uns espais que han estat ben vigilats aquest mesos per la Policia local de Palma. Una de cada dues no compleix amb la normativa, i l’establiment ha estat sancionat. La majoria de denúncies s’han posat per no exhibir la llicència, excedir l’espai autoritzat, obstaculitzar o tenir elements fora del redol permès, i tancar més tard del que està permès. La campanya d’inspecció continuarà aquests propers mesos.

17/09/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris