X

Estrenes musicals d’artistes mallorquins per encetar la tardor

Joan Miquel Oliver, Marcel Cranc, Germans Tanner, The Prussians i Jansky són alguns dels músics que treuen disc en els propers dies

18/09/2018

Estrenes musicals d’artistes mallorquins per encetar la tardor

És un fragment del videoclip “Sa música” de Joan Miquel Oliver, que veurà la llum aviat. Aquest dimarts, Joan Miquel Oliver ha presentat el seu darrer àlbum, ‘Elektra‘, el tancament de la seva trilogia en solitari. La cançó ‘Sa Música, d’aquest disc, ja ha vist la llum el seu videoclip. L’àlbum es posarà a la venda divendres. És una obra conjunta amb l’artista Albert Pinya i amb producció de Jaume Manresa i Xarli Oliver.

Un altre dels temes que també surten per la tardor és el nou àlbum de Marcel Cranc, que es presenta a finals de mes al festival “Fira B!” L’artista ha triat sis cançons de la seva trajectòria i les ha tornat a gravar per interpretar-les en viu i en solitari. El resultat és ‘Fe‘, un projecte íntim del mateix artista.

Per últim, val a destacar els Germans Tanner i The Prussians, que presenten nou àlbum aquesta setmana. El grup Aucell Cantaire s’estrena amb el seu àlbum debut i els eclèptics Jansky treuen nou disc, ‘Electroverse’, que es podrà escoltar també a la “Fira B!”

18/09/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris