X

La cadena mallorquina Som Hotels obrirà un hotel només per a dones

Estarà a Porto Cristo i obrirà el pròxim mes d'abril amb 39 habitacions

20/09/2018

La cadena mallorquina Som Hotels obrirà un hotel només per a dones

Les Illes Balears és la comunitat on s’obriran més hotels nous enguany: seran 37, segons un informe de la consultora Deloitte. Els hotelers cerquen atreure els clients amb establiments especialitzats. És el cas del nou hotel només per dones que projecta una cadena mallorquina. És el primer d’aquestes característiques a les illes.

El Som Dona ocuparà l’antic hotel Sol i Vida de Porto Cristo. Fa anys que està tancat. Ara, en la seva nova etapa serà el primer hotel vacacional només per a dones del món, segons els seus promotors. A l’estil, ens apunten, de gimnasos, espais de coworking o taxis destinats, exclusivament, al públic femení.

I tot i que en un primer moment, la cadena mallorquina Som Hotels tenia pensat fer-lo per a lesbianes, la idea, finalment, es va descartar.

El personal, aquí, també serà exclusivament femení i es tendrà en compte tot allò que, diuen, demanda aquest tipus de públic: menjar saludable, activitats relacionades amb el cos i la ment i experiències diferents.

El Som Dona serà per a majors de 18 anys i obrirà les portes al mes d’abril amb la intenció de mantenir-lo obert tot l’any. Tot això, després d’una remodelació integral que començà fa dos mesos i que contribueix a millorar l’oferta turística a la zona. Ja fa uns anys que la majoria d’establiments hotelers de Porto Cristo s’estan renovant.

Les Illes Balears lideren, enguany, la inversió hotelera. S’hauran obert o reobert 37 nous hotels, segons apunta la consultora Deloitte.

20/09/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris