X

La Batalla del Raïm enceta amb èxit les celebracions massives de les Festes des Vermar

Centenars de persones han gaudit d'un dia en el qual també hi ha hagut el cercavila Voltant Voltant, el pregó i el dinar i la festa de trepitjadors

22/09/2018

La Batalla del Raïm enceta amb èxit les celebracions massives de les Festes des Vermar

Binissalem ha encetat avui les Festes del Vermar. El plat fort de la jornada ha estat la batalla de raïm, amb centenars de participants que han acabat ben xops de suc.

Ja fa 19 anys que els Joves des Trui organitzen la Batalla del Raïm, una cita ineludible en calendari festiu binissalemer. El raïm que compren els organitzadors ja està fet malbé, així que la festa no es basa en tudar menjar. Hi participa gent de totes les edats.

La gran majoria de participants són binissalemers, però també hi poden trobar qualque estranger. Empastifats de dalt a baix, els participants han fet bon us de les dutxes situades a la mateixa esplanada, i qui més qui manco ha quedat a punt per anar a dinar i continuar amb un dia festiu pel poble de Binissalem.

La festa havia començat el dematí amb el cercavila Voltant Voltant, i amb el pregó a les 12. Després de la batalla, el dinar i la festa de trepitjadors fins la mitjanit han completat la festa a Binissalem…una festa que seguirà durant tota la setmana com a part de les Festes des Vermar.

22/09/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris