X

Enxampen ‘in fraganti’ un home que intentava robar en una botiga d’informàtica a Ciutadella

En el moment de la detenció forçava el pany i portava amagats diversos accessoris informàtics i de telefonia mòbil

24/09/2018

Enxampen ‘in fraganti’ un home que intentava robar en una botiga d’informàtica a Ciutadella

La Policia Local de Ciutadella, en col·laboració amb la Policia Nacional, han detingut aquest dissabte a la matinada un home mentre intentava accedir a una tenda d’informàtica ubicada a l’avinguda de Jaume I el Conqueridor. En el moment de la detenció, l’home de 38 anys i resident a Ciutadella, forçava el pany i portava amagats diversos accessoris informàtics i de telefonia mòbil.

L’intercepten molt a prop de la botiga on varen robar per un sistema similar la nit anterior. Poc abans, el detingut havia intentat forçar un mostrador d’una botiga del carrer Caragol. Allà va ser sorprès per un veí, que va facilitar una descripció de l’individu essencial per a la seva posterior localització.

El detingut respon a les inicials J.M.P.V. de 38 anys de nacionalitat espanyola i resident a Ciutadella. Als voltants es troba un vehicle del qual el detingut n’és propietari i segons sospites que pugui tenir més proves que el relacionin amb altres robatoris, el vehicle ha estat retirat i posat també a disposició judicial.

El cos de la Policia Local de Ciutadella fa les primeres diligencies de la detenció i aquestes i el detingut son traspassats al cos nacional de policia de Ciutadella per que puguin continuar les investigacions davant la sospita que el detingut pugui estar relacionat amb altres robatoris de dies anteriors amb el mateix ‘modus operandi’.

24/09/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris