X

Un okupa s’atrinxera a una casa de Palma armat amb un ganivet

Hauria agredit el company amb el que comparteix un dels habitatges

24/09/2018

Un okupa s’atrinxera a una casa de Palma armat amb un ganivet

Un home s’ha atrinxerat avui dematí , armat amb un ganivet, en un edifici ple d’okupes a Palma. Una vintena d’agents de la Policia Nacional i Local han tardat una hora en reduir-lo. Els veïns estan cansats de denunciar la conflictivitat que hi ha amb bregues i renous en el lloc dels fets. L’home ha estat detingut.

La veu d’alarma l’ha donat un dels ocupants de la planta baixa, que comparteix habitatge amb el presumpte agressor. Diu que han discutit i que l’ha intentat escanyar i agredir amb el ganivet. Afirma que no és la primera vegada que ho fa, que és una persona problemàtica. Després de ser detengut, el company ha interposat una denúncia als Jutjats de l’Avinguda d’Alemanya. També ha presentat un informe mèdic que certifica l’agresssió. Diu que te por i tem que els fets es tornin a repetir.

L’edifici on han ocorregut els fets es troba al carrer Pere d’Alcàntara Penya. Estan ocupats tant la planta baixa com el pis superior. Es troba en molt males condicions. Els veïnats es queixen que els renous i les bregues són continus, que posen denúncies però que la policia no hi fa res.

24/09/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris