X

Nova programació d’IB3 Televisió, que continua apostant per la ficció de producció pròpia

L'univers femení d''Amor de cans', una adaptació de la novel·la de Maria Antònia Oliver, irromp a la graella per endinsar-nos en aquesta nissaga familiar ambientada a l'any 1974

24/09/2018

Nova programació d’IB3 Televisió, que continua apostant per la ficció de producció pròpia

Avui dilluns vespre s’ha presentat la nova programació d’IB3 en un acte al museu Es Baluard de Palma. La ficció de producció pròpia continua sent una de les grans apostes d’IB3 Televisió per aquesta temporada. L’univers femení d”Amor de cans’, una adaptació de la novel·la de Maria Antònia Oliver, irromp a la graella per endinsar-nos en aquesta nissaga familiar ambientada a l’any 1974, moment en què acaba la dictadura i comença la transició. Una estrena que compartirà graella amb la segona temporada de sèries ja conegudes, com ‘Treufoc’ i ‘Mai neva a Ciutat’, que arranca anit.

De la mà de Llorenç Santamaria viatjarem al passat amb ‘Tal com Érem’. ‘Tan enfora tan a prop’ ens permetrà conèixer cada setmana com viuen els illencs que, per amor, feina o per viure noves experiències, són fora de l’arxipèlag. I amb ‘Passejades’ recorrerem el nostre patrimoni cultural a peu i en bicicleta.

D’altra banda, continuen programes ja veterans d’aquesta casa com ‘Memòria Negra’, ‘Gent de la Mar’, ‘Uep! com anam?’ o ‘Agafa’m si pots’. També hi haurà temps per al cinema internacional i per al que es fa a les Illes, a més de programes documentals.

24/09/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris