X

La ministra de Justícia, Dolores Delgado: “No dimitiré”

Segons noves gravacions, la ministra coneixia que jutges i fiscals varen estar amb menors a un viatge a Colòmbia

26/09/2018

La ministra de Justícia, Dolores Delgado: “No dimitiré”

“Ja l’hi avanço: no dimitiré. Per moltes raons, però fonamentalment perquè després de 6 anys de paràlisi política, aquest govern està treballant per la ciutadania (···) Aquest govern té la decència de treballar per als ciutadans i no ha quedat paralitzat pels casos de corrupció.” “Ni aquest govern socialista, ni aquesta ministra acceptaran el xantatge de ningú.”

Amb aquestes paraules, la ministra de Justícia, Dolores Delgado, es manté ferma davant la pressió dels grups polítics perquè doni explicacions sobre la seva relació amb l’excomissari Villarejo o dimiteixi. El PP l’acusa de mentir i li demana que marxi. Ciutadans, per la seva banda, reclama que doni explicacions. El president de la formació, Albert Rivera, ha afegit que si aquestes no són convincents haurà de dimitir. També ha parlat el líder de Podem, Pablo Iglesias, que ha demanat a Delgado que s’aparti.

La titular de Justícia continua al centre del debat polític, al temps que la web moncloa.com publica la tercera entrega del dinar que va compartir amb Villarejo. En aquesta Delgado explica com varen sorprendre un grup de jutges i fiscals amb menors d’edat en un viatje a Cartagena de Indias.

Una nova filtració que arriba hores després que Delgado hagi estat reprovada al Senat per la seva defensa al jutge Pablo Llarena per la demanda interposada per Puigdemont a Bèlgica.

26/09/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris