X

Dilluns s’estrena el nou Institut d’Ensenyament a Distància de les Illes amb prop de 500 alumnes

Els majors de 18 anys podran fer el batxillerat o cursos d'FP en la modalitat 100% en línia

29/09/2018

Dilluns s’estrena el nou Institut d’Ensenyament a Distància de les Illes amb prop de 500 alumnes

De les prop de 500 matriculacions registrades fins ara al nou institut d’ensenyament a distància, 300 són alumnes del programa Xarxa, joves de batxillerat que cursen una o dues assignatures que no imparteix el seu centre o per incompatibilitat horària. Són estudiants que fins ara es matriculaven a l’institut de secundària Antoni Maura de Palma, centre pioner en l’educació a distància a les Balears des de fa 23 anys i que ara ha quedat només com a semi presencial.

Des de l’Antoni Maura dubten de l’eficàcia dels estudis de batxillerat o de l’FP per a majors de 18 anys 100% virtual, sense l’opció de tutoria presencial o instal·lacions físiques per als alumnes.

Mentrestant, a la seu del nou institut d’ensenyament a distància, aquests professors fan feina per tenir-ho tot a punt per aquest dilluns.

Són 32 mestres i una quinzena centres de secundària col·laboradors a totes les illes.

També hi ha haurà preparació en línia per la selectivitat i s’hi poden matricular joves que no puguin anar físicament a l’escola per malaltia o raons professionals acreditades. Tant a l’IEDIB com a l’Antoni Maura el termini de matriculació s’ha ampliat del 3 al 15 d’octubre.

29/09/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris