Festival de gols a Tercera Divisió

Victòria per 3-2 del Mallorca B davant el Mercadal i victòria també del Poblense per 4-0 davant el Llosetense

30/09/2018

La d’ahir va ser una jornada de molts de gols a Tercera. I alguns, ben matiners. Minut 4 de partit entre el Mallorca B i el Mercadal quan passa això… Errada del porter Nico que Guillem Martí aprofita per fer el 0 a 1. L’empat del filial mallorquinista va arribar poc abans del descans i des del punt de penal. Gol de Pablo Ávila. La segona part del partit va començar com ho havia fet la primera. Amb gol del Mercadal, aquesta vegada però, a pilota aturada. Rematada de cap de José Enrich per fer l’1 a 2. I quan alguns ja donaven per feta la derrota dels vermells, va arribar la remuntada. Golàs de Sergio Perelló al minut 85… I al 88, apareixia Ibrahim per marcar el 3 a 2 definitiu. El Mallorca B, amb 16 punts, continua enganxat a les posicions de dalt. El Mercadal, encara no coneix la victòria.

També a Sa Pobla es va viure un autèntic festival de gols. Jaime Hernández va fer l’única diana de la primera part… i a la segona començava el malson del Llosetense. Perquè els de Nico López els tocaria encaixar 3 gols més. I tots tres, a la recta final del partit. Al 82, Nico Rubio feia el 2 a 0… gol molt protestat pels de Lloseta i que va acabar amb l’expulsió de Marcos Martínez. Al 86, apareixia Aitor Pons per fer el tercer del Poblense… i just quan faltava un minut per al final, Nico Rubio s’apuntava el 4 a 0 definitiu. És la tercera victòria del Poblense aquesta temporada. Les mateixes que té el Manacor, que va superar 2 a 1 a l’Eivissa. A Son Ferriol, empat sense gols entre Ferriolense i Felanitx.