X

Preocupació a la badia de Portmany pel nou passeig: no volen més ciment al litoral

Des de l'Ajuntament de Sant Josep garanteixen que el passeig serà respectuós amb el medi ambient

02/10/2018

Preocupació a la badia de Portmany pel nou passeig: no volen més ciment al litoral

A Eivissa, vesins i empresaris demanen que el passeig marítim de la badia de Sant Antoni no suposi omplir el litoral de ciment. Es tracta d’un projecte de 20 milions d’euros, finançat en un 50 per cent per l’impost de turisme sostenible. Des de l’Ajuntament de Sant Josep garanteixen que el passeig serà respectuós amb el medi ambient.

El futur passeig de la badia entre Sant Josep i Sant Antoni comptarà amb un traçat de cinc metres d’amplària i espai per a carril bici. El projecte preveu renovar el sanejament, que té 40 anys, i retirar els cotxes del litoral. Alguns vesins han iniciat una recollida de signatures perquè no volen més ciment a la zona. Prefereixen que s’utilitzi fusta.

Sant Antoni ja li ha donat el vist i plau, però a Sant Josep l’oposició va tombar el projecte al darrer ple. El PSOE, ja s’ha reunit amb Guanyem per consensuar-lo i confia que al proper ple surti endavant. Guanyem encara no ha decidit què votarà. Està previst que les obres, si no hi ha entrebancs, comencin el segon semestre de 2019.

02/10/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris