X

Matas contradiu l’empresari Mercado i evita culpar Rodríguez

L'expresident, però, nega que donàs l'ordre de contractar l'empresa Over Marketing per eixugar un deute de 80.000 euros del PP

03/10/2018

Matas contradiu l’empresari Mercado i evita culpar Rodríguez

Jaume Matas confessa. Reconeix que donà l’ordre als seus consellers de contractar les empreses del publicista Daniel Mercado i n’assumeix la responsabilitat. Una confessió amb matisos. L’expresident del Govern, però, nega que donàs l’ordre de contractar Mercado per eixugar un deute de 80.000 euros del partit per feines en negre durant la campanya electoral i evita culpar l’exsecretari general del PP, José María Rodríguez.

Matas contradiu l’empresari Mercado. Nega que el PP tengués un deute de 80.000 euros amb Mercado per feines en negre en la campanya de 2003. Assegura que l’empresari li “plorà” que havia fet un esforç molt gran en la campanya i que, com que ell havia quedat content, es va sentir en deute amb l’empresari. Per això, ordenà als seus consellers que contractassin les empreses de Mercado. L’expresident assumeix aquest és ell és responsable de la contractació irregular. Matas accepta que hi degué haver doblers negres a les campanyes perquè, ha dit, així està jutjat i sentenciat, amb referència a la condemna del gerent del partit Fernando Areal, l’any 2015, però ha explicat que ell no duia els assumptes econòmics del partit. També ha evitat implicar Rodríguez i ha assegurat que no li ordenà signar els dos contractes d’Over amb la Conselleria d’Interior.

03/10/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris