X

Els okupes del Bloc VIII de Camp Redó demanen solucions si els desallotgen

Es neguen a abandonar l'immoble si no es confirma la declaració de runa

05/10/2018

Els okupes del Bloc VIII de Camp Redó demanen solucions si els desallotgen

Fa poc més d’un any que l’Ajuntament negocia l’expropiació del Bloc VIII al Camp Redó de Palma. Un procés pressupostat en més de 600.000 euros que cerca esponjar el barri. Cort ha negociat amb els propietaris, però ara són els okupes els que hi volen dir la seva. Fins a 15 habitatges en procés d’expropiació es troben okupats.

A principis d’aquesta setmana un pèrit de l’Ajuntament va visitar, un per un, els habitatges del bloc VIII. José Carlos Rodríguez, que fa un any que ocupa una de les plantes baixes de l’immoble amb la seva família, va obrir les portes d’allà on viu.

La majoria dels propietaris han arribat a un acord amb l’Ajuntament, que els ha ofert un reallotjament a canvi d’un preu just. A través dels propietaris, els okupes han sabut que l’immoble s’ha declarat en estat de runa, una situació que neguen del tot.

Els okupes han contractat el seu propi pèrit, que farà la inspecció dilluns que ve. En cas que es confirmi l’estat de runa, demanen una alternativa real a l’Ajuntament. Si no es confirma, es neguen a abandonar l’immoble.

05/10/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris