X

La zona zero de Sant Llorenç

Milers de persones esperen avui l’ajuda de l’Exèrcit a les zones afectades

10/10/2018

La zona zero de Sant Llorenç

Almenys 10 persones han mort a causa de la torrentada registrada aquest dimarts a Sant Llorenç. Centenars de persones han passat la nit al poliesportiu de Manacor. Milers esperen avui l’ajuda de l’Exèrcit a les zones afectades. El president del Govern, Pedro Sánchez, arribarà a Mallorca cap a les 13 hores i anirà directe a la zona zero de Sant Llorenç.

La Unitat Militar d’Emergències (UME) ha arribat a Mallorca a les 7 hores. Més de 400 efectius treballen a la zona de Sant Llorenç per avaluar els danys i atendre la població afectada.

Els ministeris d’Interior i Política Territorial i el Govern de les Illes Balears elaboraran demà un informe al Consell de Ministres per avaluar l’abast de les pèrdues humanes i materials, i prendre les mesures urgents necessàries davant els danys soferts.

El poble està negat i incomunicat. Els carrers estan plens de cotxes amuntegats. Emergències recorda que encara hi ha carreteres tancades, demana precaució i que s’evitin desplaçaments que no siguin estrictament necessaris a Sant Llorenç i tots els voltants.


Consulta aquí l’estat actual de les carreteres de Mallorca

 

10/10/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris