X

40 afectats per les inundacions del Llevant passen la nit al Poliesportiu Miquel Angel Nadal de Manacor

Dues persones continuen ingressades a l'Hospital de Manacor, però no es tem per la seva vida

10/10/2018

40 afectats per les inundacions del Llevant passen la nit al Poliesportiu Miquel Angel Nadal de Manacor

En el centre de Na Camel·la de Manacor, quatre psicòlegs de la Creu Roja atenen els familiars de les víctimes i dels desapareguts en la torrentada. Duu obert des de les 3 i mitja d’aquesta matinada i dona suport a totes les persones que necessiten ajuda psicològica.
Al poliesportiu Miquel Àngel Nadal, que ha habilitat el consistori manacorí, han passat la nit una quarantena de persones. Allà han disposat d’un matalàs i una flassada per dormir i també de menjar. Els afectats, encara en xoc, recorden els moments tan tensos que visqueren.
A més de gent que hagué de ser evacuada per mor de les inundacions, també han dormit al poliesportiu manacorí els veïnats que no pogueren arribar a les seves cases.
Residents de les zones afectades, però també turistes, com aquesta dona alemanya que ens explica que estava d’excursió per Palma i, en tornar al seu hotel de Canyamel, trobà totes les carreteres tallades i hagué de dormir al pavelló esportiu. Fins allà s’han apropat en les darreres hores molts manacorins per oferir la seva ajuda.
Solidaritat també entre els empresaris de la zona, que per exemple han aportat els matalassos perquè els afectats hi passin la nit.
Durant el mati, molts dels afectats han partit avui cap a les seves cases per veure en quines condicions han trobat els seus afectats.

10/10/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris