X

Koldo Royo serveix un plat calent d’aguiat als voluntaris de Sant Llorenç

L'Ajuntament, amb la col·laboració de La Caixa, ha possat en marxa un número de compte solidari: ES862100016188020018

11/10/2018

Koldo Royo serveix un plat calent d’aguiat als voluntaris de Sant Llorenç

Els primers 150 voluntaris de Sant Llorenç han dinat d’un plat calent el primer dels tres dies de dol decretats a les Illes Balears. L’Associació de Cuiners Establerts a les Illes Balears (ASCAIB) ha fet un aguiat i els voluntaris menors d’edat han fet panets i els han reparteixen. El cuiner d’estrella Michelin Koldo Royo ha servit l’aguiat a bombers, policies i voluntaris.

El menjar l’han portat de mercats de la zona. Una empresa ha portat pollastres, una altra, pa; supermercats i distribuïdores de les Illes també hi han participat.

Aquest dijous, un operatiu d’unes 800 persones està cercant persones desaparegudes en les greus inundacions que van afectar la Comarca del Llevant. Hi ha almenys 12 persones mortes i el Govern de les Illes Balears no descarta que hi hagi més desapareguts.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha anunciat un decret d’emergència per adjudicar les obres necessàries per reconstruir infraestructures malmeses.

El fet és que les mostres de suport es multipliquen. L’Ajuntament de Sant Llorenç, amb la col·laboració de La Caixa, ha posat en marxa un número de compte solidari: ES862100016188020018.

Altrament, aquest diumenge els organitzadors de la cursa de bicicleta de muntanya d’Algaida han decidit donar 500 euros als damnificats de Sant Llorenç i habilitar un espai perquè les associacions del poble AMPA, Algaida Solidària i Contra el Càncer ajudin en la recaptació de fons.

11/10/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris