X

Prioritat ara en l’operatiu al Llevant de Mallorca: cercar el nin desaparegut

El GEAS està treballant sobre el llit del torrent a la zona propera al poliesportiu de Son Carrió

12/10/2018

Prioritat ara en l’operatiu al Llevant de Mallorca: cercar el nin desaparegut

Bussos de la Guàrdia Civil i la Unitat Militar d’Emergències (UME) i agents de diversos cossos a peu amb un ca de rastreig cerquen des de primera hora del matí d’avui divendres a Son Carrió al nin de 8 anys desaparegut des de dimarts passat per la torrentada al Llevant de Mallorca.

Anit, van ser 118 efectius que treballaren tant en l’operatiu de recerca com en les tasques de neteja. Avui divendres són 600 efectius de tots els cossos.

Els especialistes militars i del Grup Especial d’Activitats Subaqüàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil estan treballant sobre el llit del torrent a la zona propera al poliesportiu de la localitat, on ahir dijous van ser trobats diversos objectes personals que els familiars van identificar que eren de l’infant.

El petit Artur va desaparèixer al vespre del dimarts quan el cotxe en què viatjava amb la seva mare va ser arrossegat per les aigües desbordades del torrent de ses Planes.

La dona, que l’endemà va ser trobada morta en el vehicle, va tenir temps de treure del turisme a la seva filla de 7 anys que va sobreviure gràcies a l’ajuda d’un home.

Fonts de la Guàrdia Civil han confirmat a l’agència Efe que el nin continua sent l’únic desaparegut del qual es té constància, després que s’hagin descarregat alguns avisos de persones que no havien pogut contactar amb familiars o afins que es trobaven a Sant Llorenç, Artá i els altres municipis afectats al Llevant.

En la torrentada han mort, almenys, dotze persones: la meitat espanyols, tres alemanys, dos anglesos i una holandesa. Set eren homes i cinc dones. També van morir 110 animals.

Aquest dijous dematí s’han reprès també, per tercer dia consecutiu, els treballs de neteja al poble de Sant Llorenç, on centenars de voluntaris s’han sumat des que ha començat el dia amb els militars, bombers, agents de protecció civil, equips de neteja i altres integrants del dispositiu oficial.

12/10/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris