El Platges de Calvià recupera el lideratge de Tercera

El Mallorca B es col·loca segon després de guanyar el Santanyí i aprofitar la trevalada de l'Alcúdia

14/10/2018

Victòria 2 a 0 del Platges de Calvià contra l’Alcúdia. Aquest triomf recol·loca l’equip de Carlos Martínez al capdavant de la classificació. Molta expectació a Magaluf entre els dos primers classificats. Entre el públic, Pedro Bigas del Eibar, que va aprofitar per veure jugar el seu germà.
Partit molt igualat que es va decidir a la segona part. Chus Seco va fer l’UN a zero a la sortida d’un córner. Era el minut 71 de partit. I a sis del final, Bardolet culminava el contraatac i enviava la pilota al fons de la xarxa. Victòria i lideratge per als calvianers.

L’Àlcudia, que era líder, ara és tercer després també de la victòria 3 a UN del Mallorca B davant el Santanyí. L’equip de Julian Robles és segon.
Tots els gols a la segona part. Andreu Arasa, d’aquesta manera, va fer l’un a zero al minut 65. I només un minut després Ibrahim Yalatif feia el 2 a 0 i, amb aquesta jugada, n’arriba el tercer. L’àrbitre xiula penal per falta dins l’àrea a Ibrahim Yalatif i Pablo Avila, al 79 no desaprofita la pena màxima. Era 3 a 0. Ja al temps afegit Jaume Munar fa fer el gol de l’honor del Santanyí.
I victòria 0 a Un de l’Eivissa davant el Llosetense. L’únic gol del partit va ser obra de Tarrres al minut 9 de partit.

La Penya Esportiva Mercadal es va suspendre pels retards en els vols dels menorquins.