X

Molts passatgers, obligats a dormir a l’aeroport per les cancel·lacions provocades per la tempesta Leslie

En les darreres hores s'han suspès fins a 24 vols entre els aeroports de Balears i el Prat, 10 a Eivissa i 12 a Mallorca

15/10/2018

Molts passatgers, obligats a dormir a l’aeroport per les cancel·lacions provocades per la tempesta Leslie

Els efectes de Leslie han provocat el caos al transport aeri sobretot a l’aeroport del Prat. Diumenge vespre es cancel·laren un total de 24 vols entre les Balears i Barcelona. En concret, a Son Sant Joan en varen suspendre 12, a Eivissa 10 i a Menorca 2. Alguns dels afectats han hagut de fer nit a l’aeròdrom en una tornada de pont del Pilar molt complicada. Aquest dilluns Iberia també ha cancel·lat dos vols entre Eivissa i Palma i altres dos entre Eivissa i València per un problema tècnic.

La ressaca de les cancel·lacions de diumenge encara s’ha notat aquest dilluns dematí a l’aeroport d’Eivissa. Iberia ha anul·lat per problemes tècnics dues connexions amb València i un trajecte d’anada i tornada amb Palma. Els passatgers han tengut dificultats per trobar enllaços amb la Península perquè ja diumenge es van cancel·lar 10 connexions entre Eivissa i Barcelona.
Els taulells de les companyies han registrat aquest dilluns desenes de reclamacions. Centenars de passatgers s’han vist afectats per les 24 cancel·lacions d’ahir entre Barcelona i els aeroports de les illes, 12 amb Mallorca i 10 amb Eivissa. Alguns han hagut de dormir a l’aeroport. A Eivissa, alguns han patit fins a dues cancel·lacions, com una dona que diumenge volia volar a Barcelona i aquest dilluns a València. A més de les cancel·lacions en les darreres hores hi ha hagut importants retards.

 

15/10/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris