El Platges recupera el lideratge en el duel de revelacions

Una victòria a Magaluf per 2 a 0 contra l'Alcúdia enlaira als homes de Carlos Martínez

15/10/2018

La novena jornada de lliga a la tercera divisió deixa un relleu a la primera posició després del duel entre els dos millors equips fins al moment: els sorprenents Alcúdia i Platges de Calvià.

Un partit que no es va voler perdre el jugador de l’Eibar Pedro Bigas, amb ganes de veure el seu germà Ramon en acció. Els calvianers es varen avançar al minut 71, gràcies a un gol de pilota aturada. Chus Seco marcava de cap, després d’una assistència de cap de Ramos. La sentència arribaria el minut 84 amb la diana de Dani Bardolet. L’Alcúdia cau a la tercera plaça i els de Carlos Martínez recuperen el lideratge.

Segon s’ha col·locat el Mallorca B, després de guanyar el Santanyí a Son Bibiloni. Tots els gols varen arribar al segon temps. Al minut 65, un centre-xut d’Arasa s’acaba convertint en un golàs. Només un minut després arribaria el 2 a 0. Ibrahim marca després d’una bona assistència de Tovar. El davanter del filial també seria decisiu al tercer gol, després de provocar aquest penal. Pablo Ávila no perdona des dels onze metres. El gol de l’honor del Santanyí el va fer Jaume Munar, quan va aprofitar una greu errada de Fran González.

Tanca la zona de play-off la Penya Esportiva i això que el seu partit contra el Mercadal es va haver de suspendre per problemes amb els vols de l’equip menorquí.
Qui sí que va poder jugar i guanyar va ser l’Eivissa. Victòria per la mínima contra el Llosetense. Un partit que es va jugar a Campanet pel canvi de gespa al camp dels llosetins. Enric Tarrés va fer el gol de la victòria dels pitiüsos.

També per la mínima va guanyar el Sóller davant el Sant Rafel, gràcies a un gol de Bover al temps afegit. És la primera victòria dels sollerics aquesta temporada.