X

El grup Juaneda anuncia un expedient de regulació d’ocupació

1.500 treballadors es podrien veure afectats

31/10/2018

El grup Juaneda anuncia un expedient de regulació d’ocupació

El grup Juaneda ha posat en marxa la maquinària per dur a terme un expedient de regulació d’ocupació dins la companyia. De moment no confirma a quants treballadors, dels 1.500 que hi formen part, es podrien veure afectats. L’anunci però ha posat en alerta els professionals que, diuen, en els darrers anys ja han patit retards en l’abonament de les nòmines.

El motiu de l’ERO, diuen, respon a un ampli pla de reestructuració i impuls de la companyia, que en aquests moments disposa de 5 hospitals i més de 50 centres de salut. Volen consolidar la seva viabilitat i fer-la més competent en el sector de la sanitat privada balear. Des de Juaneda asseguren que tots els serveis estaran garantits, també aquells que tenen concertats amb la Seguretat Social, com són Diàlisi i Radioteràpia. Tampoc deixaran d’oferir, expliquen, llits per a pacients derivats de la sanitat pública en cas de saturació en els hospitals.

La Conselleria de Salut ens confirma que ja s’ha posat en contacte amb l’empresa per valorar la situació i comprovar-ne el seu abast. Ara vetllaran diuen perquè en cap cas els pacients no quedin desatesos.

31/10/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris