El Poblense i el Llosetense s’imposen en els seus partits

Han superat el Sant Rafel (2-1) i el Mercadal (1-0)

03/11/2018

A Tercera Divisió, el Poblense s’ha imposat avui horabaixa, 2 a 1, al Sant Rafel. Poc abans del descans, Dani Plomer ha inaugurat el marcador… Ja a la segona part, ha arribat l’empat del eivissencs gràcies a aquest gol de Moreno. Era el minut 60. I al 63, Víctor Martínez ha fet, com dèiem, el definitiu 2 a 1 amb un autèntic golàs…

El Llosetense, per la seva part, s’ha imposat per la mínima al Mercadal gràcies a un gol de Libasse al minut 67. Un gol que dona tres punts d’or a l’equip de Lloseta i que complica encara més el futur de Tóbal Tudurí a la banqueta del Mercadal. El conjunt menorquí encara no ha aconseguit cap victòria aquesta temporada, i això l’ha condemnat a la part baixa de la taula.